Botter in Elburg

Elburg

Elburg

Bed and Breakfast Johannesberg ligt op korte afstand van het centrum de Vesting van Elburg. Johannesberg is een prachtig karakteristiek herenhuis uit 1894.  Sinds voorjaar 2016 is onze Bed and Breakfast geopend. Met veel plezier ontvangen wij onze gasten en wie weet bent u wel één van onze volgende gasten. Elke ochtend wordt er een heerlijk ontbijt klaargemaakt, waarbij ook aandacht wordt besteedt aan fairtrade producten. En wat dacht u van de koffie. Onze bonenmachine maalt de koffie van Peeze. Deze koffie is door de horeca in Nederland verkozen tot de nummer 1 koffie van Nederland! Dat is toch het proberen waard! Tijdens u verblijf kunt u gratis van deze koffie genieten. En natuurlijk is ook onze thee gratis!

Kamers

De kamers bevinden zich in een prachtig nieuw gebouwde ruimte. Elke kamer heeft een prachtige muurschildering gekregen van de kunstenaar Govert Muijs. Elke kamer heeft daarbij zijn eigen thema gekregen. Kamer 1 bijvoorbeeld. De kamer heeft een Botter als muurschildering gekregen, want dat is wel heel toepasselijk voor deze omgeving want als je het over Elburg hebt, dan heb je het over Botters. Veel schippers  voeren in vroegere dagen uit om te gaan vissen. Eens per jaar tijdens het botterweekend in september herleven deze tijden weer. Dan ligt de haven van Elburg weer vol met botters en kunt u er ook een tochtje op maken. Zo heeft elke kamer zijn eigen thema.

Reserveren?

Klik hier om uw reservering te maken. Op de pagina kamers kunt u kiezen welke kamer u wilt. Voor al onze kamers geldt, prive badkamer met regendouche en toilet. In elke badkamer vind u een fohn, heerlijke handdoeken en lekkere zeepjes. Heeft u nog extra vragen dan kunt u die via het contactformulier tijdens het reserveren stellen. Of een email sturen kan natuurlijk ook. Kijk voor het juiste emailadres op de contact pagina. Wij proberen dan zo snel mogelijk te antwoorden.Neem contact op!