Bed Breakfast Elburg

Bed Breakfast Elburg

Bed and Breakfast Elburg

Op zoek naar Bed and Breakfast Elburg? Dan ben u hier op het juiste adres. Op ruim 2 kilometer afstand van het mooie Elburg kunt u Bed and Breakfast Johannesberg vinden. Een monument uit het jaar 1894. Het huis draagt de naam Johannesberg, vandaar dat we de Bed and Breakfast ook Johannesberg hebben genoemd. We hebben er een mooi bijgebouw bij geplaatst waar de slaapkamers bevinden. Op Johannesberg wordt het ontbijt geserveerd. Kortom een mooie Bed Breakfast gelegen aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Bed Breakfast Elburg een mooie stad om te bezoeken. Prima vanaf Johannesberg te bereiken.Neem contact met ons op!

Omgeving

In de omgeving  is meer dan voldoende te doen, heerlijk wandelen in de bossen of het lopen van het klompenpad van 16 kilometer. Het klompenpad start vanaf de boerderijmuseum  en voert u door de prachtige  landerijen. Of pakt u liever de fiets? Gewoon lekker op de bonnefooi rondtoeren of pakt u een één van de lf fietsroutes. Op korte afstand van Johannesberg zijn deze fietspaden te vinden. Vind u het leuk om musea te bezoeken , dan kunnen wij u de Sjoel in Elburg aanraden. Dit is een Joods museum waarin het leven van de joden uit Elburg wordt verteld, ten tijde van de tweede wereld oorlog.  Elburg ligt onder Zwolle, daar kunt u leuk winkelen of bijvoorbeeld een bezoek brengen aan museum de Fundatie.

 

Reserveren?

Lijkt het u leuk om in de omgeving van Elburg een Bed and Breakfast te boeken dan bent u hier op het goede adres. Kijkt u maar eens naar de kamers, er zit vast wel iets voor u bij wat u mooi vind. Alle kamers zijn inclusief ontbijt. De badkamers zijn voorzien van een regendouche en op elke kamer vindt u een fohn.  Klik hier om uw reservering te maken.